Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Glede over mange søkere

Elever fra Folkehøgskolen Sørlandet på tur.
Foto: Sven Tommy Norhagen

Folkehøgskolen Sørlandet er de i dette skoleåret inne i rekordår. Men søkningen til neste år, er enda bedre enn den var i 2013. Fra 1. mars 2013 til 1. mars 2014 har vi en økning på 30 prosent når det gjelder elever som har takket ja til å begynne hos oss til høsten, forteller administrasjonsleder Ingolf Harkestad.

 – Vi er veldig glade og takknemlige for denne positive responsen fra våre søkere. Vi har stor tro på at vi også i år skal fylle skolen helt opp til skoleåret starter 17. august. Vi opplever at Globalt Fokus- Afrika og Data Media - Japan er de mest populære linjene hos oss.

 

Risøya gleder vi oss også over rekordsøkning, sier Per Kristiansen som er skolens rektor.  10. mars hadde vi 100 "ja-svar", hvilket er rekord med god margin.  Den mest populære linja er Tegne, Male, Reise som ble full allerede i februar.  Med vårt nye internatbygg som er under oppføring, skal vi ha plass til ytterligere 30. 

Samtidig gjelder det å holde tunga rett i munnen, fortsetter rektor.  Det kan gå opp og ned i vårt skoleslag som i andre.

   – Det viktigste er å utvikle skolen i et langsiktig perspektiv.  Det gjelder at 130 elever får det gode folkehøgskoleåret, både faglig, sosialt og kristent.  Først og fremst består vårt arbeid i at de skal få det. Vi inviterer alle interesserte til å gå inn på vår nye flotte hjemmeside og se: www.risoy.fhs.no.