Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Fri fra frykt og onde ånder

Rarm har fått en ny frihet etter hun møtte Jesus.
Foto: Sithuon Seap

Her forteller en av Normisjon sine kambodsjanske ansatte, Lysom Kin, om et møte hun hadde i løpet av aksjonen:

Jeg har fått møte fru Rarm. Hun bor i en liten landsby i Kambodsja. Hun har seks barn, mannen hennes døde i fjor. Situasjonen for familien har i lengre tid vært vanskelig. I denne situasjonen har hun vært stresset, slitt med frykt og bekymringer, foruten hjerteproblemer hun har hatt i flere år. En del av hennes rutine har også vært å legge til side litt penger, slik at hun kunne ofre til en ond ånd.

Bundet til ond ånd

Fru Rarm fortalte meg, at hvis hun ikke ofret til ånden, ville den komme å skade henne. Dette har skapt frykt og engstelse. En engstelse hun ikke kunne flykte fra.

Etter at jeg fikk lov å be for henne et par ganger, følte hun seg mye bedre. All stress, all frykt og smerten i hjertet forsvant. Den ble borte. Gjennom dette bestemte kvinnen seg for å tro på Jesus.

Ny frihet

Som et synlig bevis på sin nye frihet, kuttet kvinnen over snoren hun hadde rundt håndleddet. En snor som viste at hun tilhørte den onde ånden. Jeg fikk be for henne igjen, og jeg spurte henne hva hun kjente av smerter nå? Hva slags følelser hadde hun nå i hjertet?

- Nå føler jeg meg fri og frisk, sa fru Rarm. Fra nå av vil jeg ikke lenger leve med frykt og jeg vil ikke ofre til åndene mer. Jesus har helbredet meg. Jeg kan kjenne at jeg gleder meg i min nye herre, Jesus. Fra nå av vil jeg påkalle Hans navn, hvis jeg føler på frykt.

For meg var dette en fantastisk opplevelse. I kraft av Jesus ble kvinnen helbredet, fri fra båndene som frykt og en ond ånd hadde bundet henne med.

Takk Jesus, for at fru Rarm nå tilhører Jesus. Takk for det nye livet hun har fått ta del i.