Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Acta i Agder søker to ettåringer

Ansatte i Acta Agder ønsker to nye ettåringer velkommen fra høsten 2014.
Foto: Ole-Martin Storemyr

Acta er en av Norges største kristne, landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjoner med tett relasjon til moderorganisasjonen Normisjon. Vi har nærmere 22 000 medlemmer fordelt på 13 regioner.

Acta – barn og unge i Normisjon er en av Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjoner. Vår visjon er «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus», og vi bygger alt vi gjør på våre verdier som er «elsket og sendt». Les mer på http://www.acta.as/om-acta/hva-er-acta.  

Acta – region Agder søker to ettåringer

Et år med fokus på disippelgrupper, ledertrening og leir.

Student ved TT-linja på Bibelskolen i Grimstad.

Å være ettåring i Acta – region Agder byr på mange og varierte oppgaver. Det skal være lærerikt og utviklende samtidig som du gjør en viktig jobb for Acta. Det er et år der du blir en del av et godt arbeidsfellesskap og lærer mye om Acta og Normisjons arbeid, både lokalt, regionalt, sentralt og internasjonalt. Du får møte mange barn og unge, både gjennom lagsbesøk, ledertrening og leirarbeid. Underveis skal du få god oppfølging.  

Ettåringene vil fungere som et team og kommer også til å jobbe sammen med de øvrige ansatte i Acta og Normisjon. 

Disse oppgavene blir hovedoppgaver:

Leirarbeid – både organisering, PR og gjennomføring.

Ledertrening og disippelgrupper.

Lagsbesøk – særlig med tanke på rekruttere til leir, ledertrening og disippelgrupper.

Noe administrasjon og kontorarbeid.

Acta og Normisjons regionskontor holder til på Bibelskolen i Grimstad. Ettåringene blir studenter på TT-linja på Bibelskolen. Se http://bibelskolen.no/til-tjeneste  for praktisk info. Dere vil bo på internatet og få måltidene der sammen med de øvrige studentene. Kontorfellesskap med ansatte i regionen og på Bibelskolen.

Tiltredelse: Ved skolestart på Bibelskolens TT-linje

Søknadsfrist: 5.mai 2014

Søknader med CV og referanser sendes til:  Acta- region Agder v/Tonje M. Teistedal. Østerhusmonen 81, 4879 GRIMSTAD.

Spørsmål kan rettes til Tonje M. Teistedal på telefon 995 32 312 eller e-post: tonje.teistedal@normisjon.no.  

Stikk også innom regionskontoret hvis det skulle passe.* Lagsbesøk – særlig med tanke på rekruttere til leir, ledertrening og disippelgrupper.* Noe administrasjon og kontorarbeid.Acta og Normisjons regionskontor holder til på Bibelskolen i Grimstad. Ettåringene blir studenter på TT-linja på Bibelskolen. Se http://bibelskolen.no/til-tjeneste  for praktisk info.  Dere vil bo på internatet og få måltidene der sammen med de øvrige studentene. Kontorfellesskap med ansatte i regionen og på Bibelskolen.Tiltredelse: Ved skolestart på Bibelskolens TT-linjeSøknadsfrist: 5.mai 2014Søknader med CV og referanser sendes til:Acta- region Agder v/Tonje M. Teistedal. Østerhusmonen 81, 4879 GRIMSTAD.Spørsmål kan rettes til Tonje M. Teistedal på telefon 995 32 312 eller e-post: tonje.teistedal@normisjon.no.Stikk også innom regionskontoret hvis det skulle passe.