Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Tøft for nye kristne

25 evangelister samlet til undervisning og veiledning, slik at de kan gå ut i landsbyene og disippelgjøre nye kristne.
Foto: Chakreya Choun

Vi har nettopp hatt samling for 25 nye evangelister, som har fått som en av sine oppgaver å følge opp de 1435 nye kristne etter evangeliseringsaksjonen i februar. De nye evangelistene er lønnet gjennom samarbeidet Normisjon og IMI Kirken har inngått med Troens Bevis i Sarons Dal. Det er fantastisk å se, at de lengter etter å være med å disippelgjøre andre. De setter seg ikke ned og venter på at ting skal skje. 

Undervise og oppmuntre til tro
Chakreya deler videre hva hun hørte under den første samlingen:

En av evangelistene, Hong So Im, kunne med glede fortelle at i hennes menighet hadde femten nye troende kommet til gudstjenestene. Hong sin oppgave ble da å undervise disse mer om Jesus.

Hong So Im forteller om hvordan det kan være å følge opp nye kristne. (Foto: Chakreya Choun)

Forfølgelse
Hong fortalte også, at hun noen ganger har fått besøk midt på natten av bekymrede nye kristne. De opplever forfølgelse fra familien og naboene sine. Som evangelist, ble Hong sin oppgave å dele Guds kjærlighet,  oppmuntre dem og be for dem.

Det er vanskelig å holde fast på troen, når en opplever at foreldre bruker vold; sparker, slår, truer med kniv og vil drepe, fordi en har fått en ny tro. Hong kunne med håp fortelle, at slike opplevelser motiverer henne til å forkynne mer og disippelgjøre til enda mer robust tro.

 

Vær gjerne med å be for de nye kristne i Kambodsja, at de kan holde ut i denne vanskelige tiden, og at evangelistene blir styrket til å fortsette sin viktige tjeneste.