Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Tilbake til det nye livet

Mithona Thorn gleder seg over å ha funnet tilbake til Jesus.
Foto: Lysom Kin

Dette er det Mithona Thorn som forteller. Han er 19 år og studerer ved Royal University of Phnom Penh. Han er i ferd med å avslutte sitt første år der.

 

- Jeg kommer fra Preah Vihear-provinsen, nord i Kambodsja, på grensen mot Thailand.

 

Vanskelig tid

Da han var, ung var familien en del av en kristen menighet, men da moren til Mithona ble syk, fikk menigheten mindre og mindre oppmerksomhet. - Vi hadde mange problemer og vi bodde under dårlige forhold, forteller Mithona.

 

- Jeg gjorde mange feil på den tiden, sier Mithona. Jeg oppførte meg dårlig, og ble nok oppfattet som en kald person. Valgene mine var så egoistiske og jeg brydde meg ikke om andre.

 

- Stoltheten min var et stort problem, og ingen kunne gi meg noen tilbakemeldinger, om hvordan jeg var, forteller han.

 

Ny tid

- Da jeg flyttet til Phnom Penh i fjor, skjedde noe fantastisk. Jeg ble kjent med Jesus igjen. Han tok i mot meg, og nå vet jeg at Jesus elsker meg. Jeg har erfart det. Det er som om Gud har gitt meg en ny visjon for livet mitt.

 

Mithona lyser opp.

I februar ble Mithona døpt til et nytt liv sammen med Jesus. (Foto: Lysom Kin)

- Grunnen til at jeg har tatt en ny bestemmelse og latt meg døpe, er at jeg kjenner at Gud velsigner meg og Han viser meg sine mirakler. Jeg har fått en ny forståelse av hvem jeg er og han velsigner min utdannelse og min tid. Han trøster meg og gir meg det jeg trenger.

 

- Jesus er herre i mitt liv nå. Jeg elsker Ham mer enn noe annet i denne verden. Han er frelseren min, og håpet for alle mennesker i hele verden.

 

Mithona Thorn avslutter med et amen, og vi kan bare bekrefte det. Amen!