Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Årsmøtet utfordret til innhøsting

Ålesund Soul Children på årsmøtet
Foto: Synnøve Risan

Med Molde-fellesskapet som verter, ble årsmøtet lagt til Molde Rådhus, som er et av flere forsamlingslokaler Molde-fellesskapet bruker til sine storsamlinger. Og årsmøtedelegatene fikk være med på ei ganske ordinær storsamling med lovsang, barn i alle aldre som tumlet rundt før de gikk til sine samlinger og tale. Talen denne gangen var det misjonskonsulent Marianne Kraft som stod for. Hun talte ut fra tema om moden høst og minte oss på å være på leting etter moden høst der vi er.
Ålesund Soul Children preget mye av samlingen med sin tydelige og klare sang og budskap.

Etter samlingen var det framlegging av årsrapport, regnskap og valg av nytt styre. Regionstyrets årsmelding var bygd på hovedsatsningene i regionen: Å plante nye fellesskap, å skape ny vekst og motivasjon i foreningene og diakonal bevisstgjøring. Misjon og å nå videre ut vil alltid ligge i bunnen av det vi formidler. Økonomien er sårbar og det er en av begrunnelsene for at regionen i lengre tid har arbeidet med løsninger kan utnytte ressursene bedre.

Det ble valgt nye medlemmer til regionstyret. Bjørg Tunheim har vært leder i 4 år og stilte til gjenvalg og ble valgt for 2 nye år. Ingvild Venås Sanchez og Liv Johanne Opstad ble valgt som medlemmer for 3 år. Oddmund Måseide, Kjellaug Brune Århus og Kristian Futsæter ble valgt som varamedlemmer for 1 år.