Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

To ettåringer starter opp i Acta

Asbjørn Smeland, Vegårshei, blir en av ettåringene i region Agder.
Foto: Privat

Margrethe er 20 år og har det siste året gått på Valdres Folkehøgskule. Hun har mye erfaring fra lokalt ungdomsarbeid i Tananger menighet og har vært aktiv i Acta leir ¬– og lederarbeid i Rogaland. Hun har også sittet i Acta-styret i Rogaland.
Asbjørn kjenner mange fra før av. Han har det siste året gått på Acta Bibelskole i IMI Kirken, Stavanger. Han har hatt et stort frivillig engasjement på Vegårshei, men også i regionen tidligere. Vi har sett han som leirleder, og han har sittet i Acta-styret her.
Actaleder Tonje Teistedal sier at vi gleder oss over at disse to vil være ettåringer. De blir studenter på TT-linja på Bibelskolen og vil også bo på skolen. .

Sesongarbeidere
Denne sommeren er vi så heldige å ansette to sesongarbeidere, forteller Tonje videre.  Disse skal være med som hovedledere på våre sommerleirer.
Elida Mersland har gått på Ansgar bibelskole dette året, og Julie Tryfoss har vært på team med Ungdom i Oppdrag. Begge to har vært med som ledere på våre leirer tidligere. Vi gleder oss til leirsesongen sammen med Elida og Julie!