Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Vekstkonferanse med "hjartet på rette staden"

Foto:

HØSTENS VEKSTKONFERANSE I Normisjon Trøndelag fortsetter der den forrige slapp. I fjor - med Arne Skagen som en av underviserne - var fokuset på hverdagsevangelisering og moden høst. I år utvikles temaet videre, med en diakonal vri. Temaformuleringen «Med hjartet på rette staden» er lånt fra en populær tv-serie som gikk på NRK for noen år siden.    
- Jeg håper mange har vært i nærkontakt med høsten vi snakket om på konferansen i fjor, og at noen også har fått være med å høste. Temaet i år blir en forlengelse av dette, der vi setter fokus på å vise godhet og møte konkrete behov. Det er en måte å være i den modne høsten på, sier region-  leder Inger Brit Rødberg.  

TO AV UNDERVISERNE på vekstkonferansen 2014 er klare. Lørdag formiddag vil Arne Christian Rokseth dele noe av det som ligger ham på hjertet i forhold til dette temaet. Rokseth er gründer og daglig leder ved 22B, Salem Menighets kontaktsenter for barn og unge i Trondheim sentrum.    
- Jeg har en bønn som jeg ber oftere nå enn noen gang før: Jeg ber om at Gud skal ta vare på hjertet mitt, for jeg vet at livet går ut fra det, sa Rokseth da han talte om diakoni under Normisjons medarbeidersamling i Praha i januar.     
Den andre underviseren kommer fra naboregionen Normisjon Møre. Elisabeth Østergaard er en av få ansatte i Normisjon som har tittelen diakonimedarbeider. Hun er blant annet opptatt av hvordan vi kan avdekke konkrete behov i nærmiljøet, og hva vi som enkeltpersoner og fellesskap kan gjøre for å møte disse behovene.  

VEKSTKONFERANSEN 2014 finner sted på IMI Stølen, Oppdal, 19. til 21. september. I år som i fjor vil konferansen være åpen for alle som har lyst til å delta, ikke bare styremedlemmene i foreninger tilknyttet vekstnettverket.    
- Jeg forventer at styremedlemmene prioriterer denne helga høyt. Men jeg tror at mange flere vil ha utbytte av den. Temaet «Med hjartet på rette staden» angår oss alle, enten vi for tida har et styreverv eller ikke, sier regionleder Inger Brit Rødberg.

___________
PÅMELDING TIL VEKSTKONFERANSEN: TRYKK HER

Priser fra kr. 950.