Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Friluftsvukku dobler tilbudet

Foto:

FRILUFTSVUKKU ER ET samarbeid mellom eventfirmaet Opplev Oppdal og leirstedet IMI Stølen. På dagtid får deltakerne være med på tøffe aktiviteter i oppdalsnaturen. Om kveldene samler gjengen seg på IMI Stølen, der Acta Trøndelag har ansvar for et opplegg som rommer både undervisning og samtalegrupper.   
- I år utvider vi tilbudet: Det blir én uke i juni og én i august, opplyser aktivitetsleder Torgeir Eikli ved IMI Stølen.   
Den første uka (23.-27. juni) er tilpasset aldersgruppa 9 til 13 år. Den andre uka (11.-14. august) er skreddersydd for 12- til 15-åringer. Her blir det rafting fra Grønnbakken i Drivdalen, juving i Festajuvet, stisykling og zipline i Villmarksleiren.  

STINE OLAVA FAKSDAL har vært med på Friluftsvukku de tre siste årene. Hun har tatt turen hele veien fra Jøa i Namdalen, der hun bor.   
- Friluftsvukku var en av de første kristne leirene jeg var med på. Det er utrolig flott å bli bedre kjent med Gud gjennom så mange morsomme aktiviteter. Samtidig har jeg fått mange nye venner.    Det er kombinasjonen av fysiske utfordringer og engasjerende møter som har bidratt til at Stine Olava er blitt hekta på Friluftsvukku.   
- Aktivitetene er morsomme og utfordrende. Jeg får presset meg selv ut av komfortsonen, og det tror jeg egentlig er ganske sunt, sier hun.            
- På samlingene på IMI har jeg blitt mye bedre kjent med Gud. Jeg tror de fleste liker samlingene, uansett som de regner seg som kristne eller ikke. Jeg har hatt med meg flere venner på leir som ikke er kristne. De har alle hatt det kjempebra på Friluftsvukku.
-----------------------
PÅMELDING: TRYKK HER