Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Soul Children med ny plate

Oslo Soul Children
Foto: Hugo Lande

På den nye platen presenteres 10 splitter nye låter for barn og tweens, som omhandler ulike sider ved troen og livet.

Sterkt preget
I januar ble koret hardt rammet da en av kormedlemmene omkom i hesteulykken på Bjørkelangen i Akershus..

- Det var ufattelig trist og er litt uvirkelig enda, at ei av korsangerne døde så brått. Innspillingen av ”Livsglede 4” hadde såvidt begynt da ulykken fant sted, og kormedlemmer, foreldre og ledere ble naturligvis sterkt preget av dette, sier kordirigent Ragnhild Hiis Ånestad.

- Når sorg rammer, har vi alle forskjellige måter å reagere på. Noen med sinne, noen med gråt og noen med fortvilelse. Noen finner glede i å tenke på de gode historiene,
de morsomme og fine minnene de har sammen med dem de har mistet, sier Ånestad.

Hun opplever at venninnens bortgang også har styrket medlemmene i troen på himmelen og håpet om at vi får treffe igjen de som har gått bort.

- Mange av sangene på albumet ble til i etterkant av denne hendelsen, og vi opplever nå at ”Livsglede 4” har sanger til oppmuntring, trøst og håp, for liten og stor, midt i livet, sier Ånestad.

Orginalskrevet musikk
Hun er produsent på platen sammen med Knut Bjørnar Asphol. Andre musikere på utgivelsen er Frode Mangen (tangenter), Magnus Westgaard(bass) og Martin Hystad (trommer). I tillegg vil lytterene få oppleve ti unge dyktige solister.

Oslo Soul Children er en gjeng med 80 barn og tenåringer fra hele Oslo-området som er plukket ut ved audition. Koret synger originalskrevet og arrangert musikk som har elementer fra pop, rock, soul, R`n B og gospel.

Synger i stua
Cden “Livsglde 4” inneholder også singback til alle låtene. Med notehefte i tillegg, er alt klart til å ta sangene i bruk i det lokale koret eller hjemme i stua. Utgiver er Acta Forlag og distubusjon er ved Mudi.

Torsdag 12. juni feires utgivelsen av den nye cden med stor familiefest og releasekonsert i Storsalen,Staffeldtsgate 4 - Oslo.Konserten starter kl.18:00 og alle er
hjertelig velkommen! Billettsalg ved inngangen.Last ned høyoppløselig bilde av Oslo Soul Children
Last ned høyoppløselig bilde av Cover til Livsglede 4