Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Sommer i Sør gir minner for livet

Familien Kjetså-Norum fra Vigeland gleder seg til Sommer i Sør.
Foto: Privat

Vi hadde et opphold i 2012 da Andreas ble født samme dag som stevnet starta.
John og meg var der for 13 år siden også – før Maria ble født. Vi hadde ei flott uke da og tenkte at her vil vi tilbake når vi blir flere. Så hadde vi noen år på bibelcamp i Lyngdal og noen år på Oase, før vi ”kom hjem” på Sommer i Sør. Her har vi det fint både små og store.

LES MER: Programmet for Sommer i Sør 2015

Betyr mye
Sommer i Sør betyr mye for oss som familie. De tre eldste – Maria på snart 13, Thomas på 11 og Jonas på 7 – stortrives på Amigosfestival. De gleder seg til møtene og opplegget. De føler de blir tatt på alvor og blir trygge på trua si. De blir engasjert og får minner som har betydning for livene deres, sier Kristine.

Hva barna sier
Maria:
– Sommer i Sør er kjempegøy. Det er veldig bra med familiehalvtimen. Og så er det kjempegøy å være med på å samle inn penger til Amigosprosjektet. I fjor bakte vi muffins, solgte chips og brus. Vi fikk inn over 4000 kroner.
Og i år gleder ho seg spesielt til å kunne være med på Tenåringsfestivalen.
Thomas:
– Det er så deilig å sykle rundt forbi på campingen. Det er også fint på Amigosfestival, spesielt gøy på kveldene med gruppene. Og så er det kule ledere.
Jonas:
– Det er mye gøy som skjer. Fint å lære mer om Jesus, gøy å leke.
Og i år gleder Jonas seg ekstra til å være med på Amigosfestival, tidligere har han vært på Mini amigos.
Andreas sier ikke så mye, men kommer nok til å fyke rundt over alt for å utforske. Han er en særdeles aktiv toåring.

Her kan du melde deg på Sommer i Sør 2015

Gode dager i Grimstad
Vi sover i campingvogn og har gode dager i Grimstad. Vi liker veldig godt at det er rom for en god del fritid, der vi kan enten bare slappe av på campingen, gå på shopping eller gå og bade. Og være sosiale.
Vi voksne synes bibeltimene og kveldsmøtene er veldig bra. Her får vi god og oppbyggelig forkynnelse som vi kan ta med videre i vår hverdag. Vi blir oppmuntra og inspirert, og vi blir utfordra på trua vår, og det er godt for oss. Og vi opplever en ekte og ærlig forkynnelse og møteledelse.
Jeg, Kristine, setter også stor pris på forbønn – og samtalemulighetene. Det er flott det er rom for dette også.

Fantastisk stevne
Det er mye levd liv som blir delt, og det er godt å høre og oppleve og å ta med seg hjem i hverdagen. Det er godt å komme og få påfyll i en ellers så hektisk hverdag. Og det er godt og bare kunne komme og være deltaker og ikke ha noe ansvar, når en til vanlig er aktiv med i Normisjon på Vigeland. Takk til alle som er med på å gjøre Sommer i Sør til et fantastisk stevne!!

Sveiser familien sammen
Det sosiale på kveldene liker vi også, med god mat i kafeen og artige ting som blir arrangert i peisestua.
Og så er det jo veldig godt for oss at barna har det så bra. Når de trives, trives jo vi også.
Sommer i Sør er også med på å sveise oss mer sammen som familie. Vi har mange felles opplevelser og minner vi kan ta med hjem og ta fram å snakke om.
Vi gleder oss veldig til 1. juli. Og ser fram til gode dager på Sommer i Sør.