Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Arabiske barn møter Jesus på TV

Foto: Illustrasjon

Ennam
Enaam Haddad bor i Libanon. Hun leder et team på fem medarbeidere som holder kontakt med barna utenom TV-sendingene. Hun forteller at de har en innholdsrik web-side. Hver dag skriver de noe morsomt fra Bibelen. Hver uke legger de ut en andakt. Da presenterer de en av barna som ”ukens stjerne”. Videre skriver de om sikkerhet på internett. Og ikke minst skriver de om hvordan man blir kjent med Jesus, og de forklarer hvordan man tar imot Jesus som Herre.

Mange forespørsler

Hver uke får teamet hundrevis av mailer, og de svarer på alle. Det er mange som vil bli gratulert med bursdagen sin på TV – de har et eget program for det! Mange spør om hvordan de kan leve som kristne. I uken før vi møtte Enaam var det tre muslimer som ville bli kristne – en tenåring og to barn. De ville vite mer, og teamet svarer. Noen ber om forbønn – på grunn av sykdom, eller fordi de skal opp til eksamen – eller til og med fordi noen er kidnappet.

Enaam sier det er tungt når foreldre ber om forbønn for barn som har kreft og er i ferd med å dø.
En gang fikk de en siste mail fra en jente som var syk og som hadde sett Jesus i en drøm. Han sa:
-Jeg er med deg, ikke vær bekymret. Du skal ikke ha det vondt mer.
To dager etter døde hun.

Facebook og Youtube
SAT-7 KIDS har 15 sider på Facebook og har fått 71 000 likes. De legger ut linker til Youtube, hvor man kan se de best likte programmene. Her kan man for eksempel se barnesanger, bursdagshilsener og ”live-shows” som ble sendt direkte fra studio.

Noen familier må kjøpe TV nr. 2 for at barna skal få se det de vil!