Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Håndbok i personlig vitnetjeneste

Oddvar Søvik har skrevet håndbok i personlig vitnetjeneste.
Foto:

Oddvar Søviks erfaring gjennom mange års reisevirksomhet er at svært få kristne vet hvordan de skal dele sin tro med andre, hvordan de kan lede et menneske til Jesus og hvordan de kan lære dem til å bli Jesu etterfølgere.

Boken har tolv kapitler som bl.a. handler om hvorfor vi skal vitne, hvordan vi kan nå inn til dagens mennesker, hvordan vi kan samtale med ikke-kristne, hvordan vi kan avlegge vårt personlige vitnesbyrd, hvordan møte innvendinger mot troen, hvordan vi kan dele evangeliet med dem og hvordan vi kan lede dem til Jesus.

Oddvar Søvik var i fem år evangeliseringssekretær i Indremisjonsselskapet. Han var åtte år aktiv i evangeliseringsbevegelsen Evangelism Explosion International, som på norsk het Evangelisering og menighetsvekst. Det han skriver, er bibelsk fundert og bygget på rik erfaring. Han sier i forordet: «I dag har det blitt et fornyet fokus på å være misjonale menigheter og fellesskap. Det er svært bra.- Men det viktigste er at den enkelte medlem blir misjonerende. Det er dette denne boken handler om.»

Svein Granerud skriver på baksiden av boken: «Gå og fortell er en bok til å få frimodighet av. – Vi har god bruk for denne boken. Den gir ny tro på at det nytter.»

"Gå og fortell" er gitt ut på Hermon forlag. Den er på 188 sider, inkludert flere av Oddvar Søviks humoristiske tegninger. Boken inneholder også en studieplan til bruk i grupper. Pris 228.–.