Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

WWJD

Foto:

Mange unge har armbånd med fire bokstaver på: WWJD. Det er en fin bekjennelse og står for to sider av samme sak.

Walk With Jesus Daily
Å være en disippel er å følge Jesus - vandre sammen med Ham i hverdagen. Det handler ikke om å putte en religion eller ideologi inn i hodet. Det er en relasjon. Et fellesskap med en levende person. Å vandre sammen med han som har all makt og som elsker oss så høyt at han ga livet sitt for oss. Og som bare vil oss vel.

Hva skjer når vi «henger med noen» eller går tur med en venn? Vi bare er sammen, vi prater sammen, vi gjør gjerne ting sammen og går mot et mål sammen.

Det viktigste for han er at vi er sammen med ham. Han har gjort alt for at det skulle være mulig. Han setter pris på ditt nærvær - mer enn på din tjeneste. Høy pris. Det kosta han livet.

Og når vi går der sammen er godt å samtale. Det begynner gjerne med et spørsmål: Hva har du på hjertet i dag, Jesus? Og han har noe på hjertet. Mesteparten har han sørga for å skrive ned. En kjærlighetserklæring. Et løfte. En oppmuntring. En formaning. I Bibelen har du mer enn nok til å vite hvem Gud er og hva han vil. Men han er en levende Gud, som har mange veier inn til oss. Ofte hvisker han - i stillheten. Og så kan vi gi respons - en takk, en bekjennelse, en bønn. Han ønsker respons. Ubesvart kjærlighet kan gjøre vondt.

Tett på han merker du at hans hjerte banker heftig - for deg og for andre. Du begynner å skjønne at han vil deg vel. At han har en plan for livet ditt. Og at du er satt til å gjøre hans gjerninger på jorda. Da blir det naturlig å spørre:

What Would Jesus Do?
Det er spennende å være med på det Gud gjør. Ikke bare som tilskuer eller tilhenger, men som etterfølger. Sammen med Jesus finner du ut hva han har gitt deg - som du kan tjene han med. Og hvordan og hvor du skal tjene han. Husk: Han går sammen med deg heile veien.