Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Lærer å være verdifull på KF skolen

Elevene på KF skolen er klar for en ny skoledag
Foto: Foto: Svein Bjarte Sårheim

KF skolen har 20 elever fra 1. til 8. trinn. Skolen drives av Normisjon med IMI-kirken og region Rogaland som eiere.

- Vi er opptatt av å skape godt miljø blant elevene. 8. trinn har vært på leirskole på Horve for å bli bedre kjent. De nye elevene 1 – 4 trinn har allerede vært på fjæretur og skogtur på uteskolen, sier rektor Svein Bjarte Sårheim.

Guds bilde
Rektoren har tidligere jobbet som lærer på Skoleskipet Gann og Danielsen skole. Nå leder han en ung friskole med kristen formålsparagraf.

- Derfor var det naturlig å markere nytt skoleår med tale til elevene der jeg la spesielt ble lagt vekt på at alle er uendelig mye verdt og skapt i Guds bilde, sier Sårheim.
KFskolen hadde ni elever ved skolestart i fjor. Nå er det 20 barn på skolen som er en del av Kampen bydel i Stavanger.

Møter samfunnet
- Vi ønsker å være en positiv faktor i nærmiljøet som sprer glede og godhet. I vår hadde vi godhetsprojekt hvor vi pakket 500 boller og tegninger med bibelvers som vi delte ut i nærmiljøet

- Hvordan preges undervisningen av at Normisjon er eier av skolen?

- KFskolen er midt i Normisjon sin visjon om å gi Jesus Kristus til nye generasjoner. Gjennom en styrking av kristendommen får barna kunnskap om den kristne tro. Gjennom våre verdier prøver vi å speile den kristne tro i levd liv. Dette utruster barna på en god måte til å møte et samfunn som utfordrer det å leve som en kristen på mange måter.

Skjult skatt
Mange av foreldrene til barna i KF skolen har valgt å sende barna sine hit for å gi barna mer enn bare god pedagogikk.

- Møtet med KFskolen har vært en svært positiv overraskelse for meg. Kombinasjonen av et solid akademisk opplegg og fokus på et solid verdigrunnlag satte KFskolen i en unik posisjon. I etterkant er dette inntrykket i høyeste grad blitt bekreftet og skolen har overgått våre forventninger. KFskolen er en skjult skatt som bare venter på å bli oppdaget» sier leder i FAU , Roy Edvard Ellingsen.


Hver elev får god kontakt med læreren på KF skolen.