Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

En trygg arena

Foto: Guadalupe Muños

I 2013 startet de første Soul Children-korene i storbyen Guayaquil. Korene ble startet i samarbeid med Bibelskolen i Grimstad. I dag ledes de av Soul Children-konsulent Guadalupe Muños, som er ansatt i IBLE, disippelskolen som Normisjon støtter. I et nyhetsbrev forteller Muños om alt det spennende arbeidet som vokser og gror i en gryende korbevegelse.

I Ecuador, som i Norge, mangler barn i tweens-alderen gode tilbud. Soul Children har siden starten i 2001 jobbet med barn og ungdom i alderen 10-16 år og har derfor spisskompetanse til å nå denne gruppen. Det har vist seg å være en suksess! Det finnes nå 5 Soul Children-kor i Ecuador. Det er også undertegnet en samarbeidsavtale med fire nye menigheter som ønsker å starte flere kor.

Noe av det fine med tilbudet er at barn og ungdom fra ulike sosiale lag møtes på en felles arena. Noen ganger busses rike barn til slumområdene for å se hvordan de fattige faktisk har det. Samtidig får de fattige barna ta del i det som egentlig bare er de rikes privilegium; korsang, leir og det gode fellesskapet.

Gode stunder sammen på leir
To år på rad har Soul Children i Ecuador arrangert leir i byen Paute. Leirene varte i 3 dager. I Paute ble det også arrangert en konsert. Til det fikk de støtte fra Normisjon, Paute kommune og Paute Kristne Senter (Centro Cristiano de Paute). Det var 94 deltagere på leiren og dette gjaldt barn og ungdom fra seks kirker.

 CD-utgivelse og Soul Children-festivalen
Hvert år fylles Oslo konserthus med Soul Children-kor. Soul Children-festivalen er blitt et populært årlig arrangement som mange ser frem til. I år lanserte de også konseptet i Ecuador.
I forbindelse med utgivelse av CD-en Que fluya el amor ble en releasekonsert holdt med et oppmøte på 600 personer. Konserten ble holdt i en av de mest anerkjente evangeliske kirkene i Guayaquil. Over 100 tenåringer og fem gjestesangere deltok.

Vil du støtte menighetsbyggende arbeid i Ecuador?
Barn og ungdom hører om Jesu kjærlighet på korøvelsene. Dette er menighetsbyggende arbeid med mye sang, dans og glede. Ønsker du mer informasjon om menighetsbyggende arbeid finner du det her.