Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Takknemlige seere

Foto: Fra nettsidene til Sat-7

”Jeg bor i Saudi-Arabia og har fulgt SAT-7 i syv år… Jeg er virkelig takknemlig for de fantastiske programmene dere sender. De har endret mitt liv!”
– Kvinnelig innringer

”Jeg ble en troende for et års tid siden og ser fortsatt på deres programmer daglig. Ettersom jeg ikke har noen kirke og prest å gå til, er deres kanal min eneste ressurs, og jeg setter stor pris på undervisnings-programmene som hjelper meg til å vokse i min kristne tro.”
- Seer fra Iran

”Programmene deres gir en slik vidunderlig anledning for meg til å forklare for barna mine hva vi tror på som kristne, på måter som de forstår. Det er virkelig en verdifull ting å ha denne kanalen.”
- En mor i Tyrkia

”Gjennom Kristus kan det går bra med deg og du kan se lys i stedet for mørke… Takk for disse programmene. De lærer oss å bli bedre mennesker.”
- En far fra Afghanistan som ser på SAT-7 Pars

”Til den vakreste kanalen i verden. Jeg er fra Egypt og bor i Saudi-Arabia. Jeg vil gjerne få takke dere så mye for deres storartede tjeneste som dramatisk har endret mitt liv her i dette landet.”
- Seer i Saudi-Arabia

”Jeg er en vanlig seer av programmet ”Fra meg til deg”. Jeg er så velsignet og min ånd blir løftet opp av deres bønner og sanger og av det dere deler. Takk for dagens tema. Vi behøver virkelig en forandring. Og må Herren arbeide i oss mer og mer til Hans ære.”
- Arabisk seer i Det hellige land

”Jeg er berørt av preknene jeg ser hver fredag. Jeg er ikke i stand til å gå til kirken, men Gud har åpnet en dør for meg til å være med på en gudstjeneste i huset mitt hver uke! Jeg hadde aldri trodd at jeg en dag skulle se modige algirere som tilber Herren og ikke er redde for å bli vist på TV.”
- En seer i Algerie

”Min familie og jeg kom til Kristus og vi er store fans og regelmessige seere på SAT-7. Gud velsigne dere!”
- Mann fra Marokko

”Jeg ble kjent med Kristus gjennom programmene deres. Jeg prøvde å snakke om Jesus med min familie, men de ønsket ikke å lytte til meg. Så jeg setter på TV´en under deres programmer, og uten å si et ord lar jeg programmene deres tale til min familie om Jesus Kristus. Og nå sitter de og ser på programmene!”
- En iransk kvinne fra Tabriz

”Takk for deres storartede program ”Kongens datter”. Jeg lærte mye om hvordan jeg skal opptre overfor min kommende kone, nå som jeg leter etter en å gifte meg med. Gud velsigne dere.”
- En egyptisk mann

”Jeg vil gjerne takke dere for deres strålende innsats for å betjene våre barn. Det er nok å si at vi forlater dem foran SAT-7 KIDS med full tillit til deres forpliktelse til å supplere det vi gjør som foreldre.”
- En forelder i Egypt

”For fem år siden begynte jeg å søke etter sannheten i forskjellige religioner. Jeg var fortapt og forvirret og ønsket å søke Gud. Jeg trengte virkelig trøst og fred. Takk Gud for at jeg fant fred og sannhet gjennom programmene og sangene på min favoritt-kanal SAT-7.”