Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Festdager i Sør 2015

Normisjon slår sammen generalforsamling og Sommer i Sør i 2015. Bildet er fra avslutningen på Sommer i Sør 2014.
Foto: Bildet hentet fra Bibelskolens facebookside

Vi legger opp til at begge arrangementene skal oppleves som en «festuke», og at de fleste vil være med hele uka, sier Ingebjørg Berstad Torp fra regionlederteamet.
– Vi skal ta i bruk den nye hallen på Bibelskolen, og Hovedkomiteen – under ledelse av generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland – har hatt flere samlinger for å planlegge programmet.

Ingebjørg Berstad Torp sier at vi vil trenge mange som vil være med å ta et tak på frivillig basis for å få arrangementet i havn. Vi håper mange vil stille opp når vi spør om ulike oppgaver!

Generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland sier at hun håper tilbudet om både misjonsstrategi og ferie og fritid vil gjøre det attraktivt for mange i Normisjon å bruke dagene i overgangen mellom juni og juli neste sommer i Grimstad.
– Vi er opptatt av at Generalforsamlingen også skal være en positiv og minnerik opplevelse for barna og de unge. Derfor blir det eget program for barn og yngre tenåringer. Ungdommene får også tilbud om et eget opplegg på festivalen Skjærgårds Music & Mission Festival den uken, sier Kvelland til Kristelig Pressekontor.