Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Vivo bokhandel satser i Trondheim

Nye Vivo bokhandel Trondheim på åpningsdagen. Nå kan kundene bare komme!
Foto: Foto: Liv Berit Vetland

Det er lokalene til tidligere Øksendal bokhandel som nå har blitt til Vivo bokhandel. De siste årene har Notabene hatt utsalg her, men etter avviklingen deres har lokalet stått ledig. Før sommeren ble Vivo enige med huseier om betingelsene og startet planleggingen av nye Vivo Trondheim. 

Hektisk
Ingebjørg Konstad er nyansatt butikksjef i Vivo Trondheim og har også hatt mye å gjøre i det siste.


 - De siste ukene har vært hektiske. Oppstart på nytt sted er alltid spennende og krevende. Det har vært noen lange dager. Men nå er det gøy å være ordentlig i gang, sier hun. Her sammen med kjedesjef Kjell Tore Bondevik

Tidligere har Konstad jobbet som forsikringsrådgiver, hatt ulike stillinger i folkehøgskolen og i tillegg har hun flere års erfaring fra bokhandel ulike steder i landet. Konstad synes det er veldig gøy å være tilbake i bokhandelbransjen og hun gleder seg stort til å ta fatt på jobben.

Hva er din målsetning for butikken fremover?

- At flest mulig skal bruke oss som sin bokhandel! At folk skal finne det de ønsker og trives så godt at de kommer tilbake!

Pilotbutikk
Den tidligere bokhandelkjeden Bok & Media endret i sommer navn til Vivo bokhandel. Vivo er latin og betyr «jeg lever». I den nye butikken i Trondheim er også det nye butikk-konseptet prøvd ut for første gang og det var en stolt administrerende direktør som kunne åpne dørene på torsdag.


- Det nye butikkonseptet vårt er moderne og viser at vi satser på familier og boklesere, samtidig som de kristne kjernekundene fortsatt er veldig viktige for oss, forteller administrerende direktør Pål André Lauritzen.

- Vi har også en ny avdeling med verdiorienterte gaveprodukter som er større enn før. Butikken er en fullassortert bokhandel med alt fra dåpsgaver og andaktsbøker, til reiseguider og romaner. Vi kommer dessuten til å satse på kundearrangementer som bokpresentasjoner, debatter, foredrag, minikonserter osv. legger han til

Hvem håper dere skal handle i Vivo Trondheim?

- Vi håper familier og moderne mennesker som ønsker å ta bevisste valg for seg og sine vil besøke oss. Vi ønsker også å være en solid samarbeidspartner for menigheter og fagmiljøer innenfor teologi og lignende, i trøndelagsregionen. 

Hvordan har tilbakemeldingene på navnebyttet vært?

- Vi er veldig fornøyde med tilbakemeldingene på navnebyttet. Vi har gjennom det lagt grunnlaget for å modernisere oss både visuelt og med henhold t til sortiment. Vi kommer med flere spennende nyheter knyttet til Vivo i tiden som kommer, avslutter Lauritzen.