Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Praksis på Lamb

Foto:

– Vi har nå vært 6 uker i det nordvestlige Bangladesh for at Gerd Eli skal få praksis på Lamb sykehus. Vi synes overgangen fra Dhaka til Lamb er større enn fra Bergen til Dhaka. Tenk litt på det. 
– Transportmiddel rundt Lamb er Vangari, som er en sykkel med stort lasteplan. Naturlig vind og god utsikt er et pluss. Mathea og Jonathan synes dette er mye bedre enn bil, og har ikke problemer med å sitte i ro en time og bare se på alt vi kjører forbi. Det er nok av kuer, geiter, mennesker og ris, ris og atter ris.
– Temperaturen ligger rett over 30 grader, men med luftfuktighet på mellom 70 og 98 % så kjennes det ut som det er godt over 40. Vi har gitt opp å gå i tørre klær og nyter de vinddragene som er. 
– Mens Gerd Eli er sammen med kollegaer har Hallgeir fått muligheten til å undervise sykepleierstudenter i psykiatri. Dette er ingen selvfølge, da mentalhelse først har kommet på pensumlisten for sykepleiere i Bangladesh de siste årene.
– Mathea har fått begynne på Playgroup. Hun er veldig stolt selv om det kan føles utrygt å være den eneste i en gruppe som ikke snakker bangla.
– Jonathan elsker å gå med en pinne i hånden og jakte hunder og katter utenfor huset. I hagen der vi bor har vi tre store trær med Jambura frukt. Jonathan tror det er baller. De smaker litt som grapefrukt bare mye søtere. Veldig gode!  :)

Les mer!
www.familienhaaland.com