Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Kvinnetreff på Skogstad

Kvinner fra hele regionen samlet til treff på Skogstad
Foto: Ann Helen Aaslund

Rundt femti kvinner møtte til årets kvinnedag der tema var GODHET. Marianne Kraft, sjelesørger og fellesskapsutvikler i Normisjon, holdt bibeltime med tema «Godhet - en uimotståelig kraft.» Hun sa vi skulle ta på oss briller som ga oss Jesu blikk. Vårt kall er å etterfølge han som er godheten selv. Vi er skapt til å være til for noen. Vi er Kristi kropp. I Bergprekenen gir Jesus oss mange eksempler på hvordan vi kan vise godhet: Strekke oss langt, gjengjelde ondt med godt, vende det andre kinnet til. For å kunne gi godhet, må vi ha opplevd å ta imot godhet. Vi møter Gud i vår neste. Godhet er noe alle mennesker trenger. Godhet kommer fra Gud og kan lede til Gud. Hva vil du jeg skal gjøre for deg, spurte Jesus den blinde mannen. Bare fantasien setter grenser for hva vi kan gjøre for andre. Hvordan er godhetsmuskelen din trent?

 Understreket temaet med sang og musikk
Anne Kirsti Wien, akkompagnert av ektemannen Lars, gledet oss med vakker sang der hun gjennom tekstene understreket temaet. «Fordi du har elsket meg først så vil jeg elske deg Jesus med hele mitt liv», sang hun.

 En reise gjennom Nepal
Misjonsfesten var viet Nepal. Sissel Brobakken som har jobbet som misjonær i Nepal og vært tilbake der flere ganger, tok oss med i ord og bilder på en tur til et fantastisk land. Guds rike vokser i Nepal. I år var et 20- årig arbeid med bibeloversettelse av NT fullført. Sykehuset i Okhaldhunga hjelper mange. Men ikke alle har råd til en konsultasjon som koster 3 kr. Du kan være med og hjelpe de fattigste gjennom Pasientfondet.

 Guds kjærlighet
Marianne Kraft fortsatte med temaet ”Godhet” i siste samling: «Godheten selv - om å ta imot Guds kjærlighet». I bilder og gjennom fortelling malte hun Guds kjærlighet, Agape, for oss. Guds kjærlighet er helhjertet og betingelsesløs. Gud ser på deg og meg med begeistring og stolthet. Vi skal være kanaler for Guds kjærlighet. Slik kan vi vinne nye mennesker for Kristus.

 Godt lagt til rette for "husmorferie for en dag"
Sammen med Eva, som også spilte til alle fellessangene, og Hans og deres gode medhjelpere på Skogstad, la kvinnekomiteen godt til rette for en flott dag; leirstedet var pyntet med høstfarger, det var fyr på peisen, matbordet var innbydende med blant annet velsmakende lammestek til middag, i det hele tatt alt som skal til for at damer skal kose seg! Takk for en god dag med påfyll til kropp, sjel og ånd!

 

I misjonsoffer kom det inn kr. 6650 som deles mellom Normisjons arbeid i Nepal og region Oppland.