Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Gladmelding - Tweensleir i november

Velkommen på leir
Foto:

Når Tweensleiren som var satt opp i september dessverre hadde for få deltagere til å kunne gjennomføres er vi glad for at det har lagt seg til rette med en ny leirmulighet i november!

Solveig Gjesdal, Actaleder, forteller dette om det som skal skje:

Helga 21. -23. november er det igjen tid for leir på Skogstad leirsted. Leiren er for «tweens» som går på 5.-7. trinn. På leir er det mulig å få et pusterom fra foreldre og skole, der man kan bli kjent med nye, både på ens egen alder, og i andre aldere. Det blir lek og aktiviteter ute og inne, og man spiser måltider sammen. På leir går det an å reise både alene, og sammen med venner. En viktig del av leiren er bibelsamlinger, der man blant annet får høre historier fra bibelen. Det pleier også å være underholdningskveld på leir, der deltagere eller ledere har leker og sketsjer for hverandre.  Leiren arrangeres av Acta, som er barne og ungdomsorganisasjonen som hører til Normisjon, en organisasjon innenfor Den norske kirke. Vi ønsker alle velkommen!

På leiren vil du møte ansatte og frivillige ledere fra Acta Oppland.

Lurer du på noe om leir, eller vil melde på deltagere er det bare å ta kontakt med Normisjons regionkontor, på telefon 61130340, sms 40415000 eller mail oppland@normisjon.no 

Skriftlig påmelding må inneholde: 

- hvilken leir du melder på, navn, adresse, telefonnummer til foresatt og fødselsdato, hvem som ønsker å bo på rom sammen - evt medisinering eller diett.

Acta Oppland håper på fullt hus i november!