Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Fortsetter å satse internasjonalt tross nedgang i gaver

Foto:

I fjor gikk Normisjon med tre millioner i minus. Prognoser for i år viser at Normisjon kan gå på et langt større underskudd i år om ikke det kommer en kraftig inntektsøkning de to siste månedene av 2014.

- Vi har en alvorlig situasjon i år på grunn av mindre gaver enn budsjettert, sier generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

- Til tross for de svake prognosene ønsker vi å fortsette innsatsen internasjonalt neste år i tråd med de strategiske valg som ble gjort på forrige generalforsamling. Normisjons innsats gir fattige og marginaliserte folkegrupper utdanning, helsetilbud og undervisning om kristen tro, sier Kvelland.

Inneværende år har Normisjon sendt ut seks nye misjonærer. Det er 4 flere enn året før. I tillegg har landsstyret valgt å bruke 1,3 millioner kroner på en nødvendig omstilling av den internasjonale misjonsskolen Gå Ut Senteret.

Normisjon er en av Norges største misjonsorganisasjoner med arbeid i 13 land utenfor Norge og over 70 tusen personer som er engasjert i arbeidet i Norge. Normisjon ønsker å gjøre Jesus kjent for unge mennesker og for fattige og marginaliserte folkeslag i Afrika, Asia og Sør-Amerika.


Kontaktperson:
Anne Birgitta Langmoen Kvelland
Tlf: 40 23 71 02
ablkvelland@normisjon.no

Last ned høyoppløselig bilde av Anne Birgitta Langmoen Kvelland