Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Julegaven som forandrer

Foto: Foto: Birgit Nersten Lopacki

Vi kommer til å bruke 10 000 kroner per person på julegaver i år. Det er et godt utgangspunkt for inntekter til misjonen. Derfor lanserer vi nettbutikken Julegaver som forandrer!

Lansering med indisk mat

Tirsdag 12.11 lanserte vi gavene med Julegavefest på Normisjons hovedkontor. Vi fikk blant annet besøk av Niru Kumra som lagde nydelig indisk mat til oss alle. I 2003 startet hun firmaet Masalamagic. I starten hadde hun kokkekurs og i 2011 begynte hun å produsere egne chutneyer i India. I dag består utvalget av både papadam, raita, kikertmel, ulike typer matmiks og andre spennende varianter av indisk mat.

Flere lot seg begeistre av den gode maten og kjøpte indisk matmiks etterpå. I pakken får du både produkter og nyttige tips til hvordan du kan lage god, indisk mat på kjøkkenet. 


Kristina Hvarnes Andersen, redaktør i Agenda 3:16, i samtale med Niru Kumra på gavestanden. 


Tandorikylling, ris med koriander, raita og chutney skal til for å få en vellykket indisk lunsj! Fra venstre sitter Dag Håkon Andersen, internasjonal leder, Torleif Tveten, vaktmester, Ingrid Straume og Ragnhild Kristensen. De to sistnevnte fra internasjonal avdeling.


På festen var også folk fra andre organisasjoner invitert. Her er Himalpartners generalsekretær Heidi Westborg Steel i samtale med Anne Birgitta Lanbmoen Kvelland, generalsekretær i Normisjon. Hans Thore Løvaas, som har lang fartstid i Santalmisjonen og Normisjon, syntes også det var hyggelig å bli invitert.

 
Pengene går til Don Bosco School

Ved å kjøpe indisk matmiks støtter du samtidig Don Bosco School i India. Dette er en kristen skole der elever fra ulike folkeslag og religioner er representert. Pengene vi samler inn går til å dekke utdanning og internat for barn som kommer fra fattige familier.

Under festen holdt Ingrid Straume et foredrag om skolen.
Da viste hun også filmen «I samme uniform» som handler om to jenter, den ene fattig og kristen og den andre hindu og rik. Tross forskjellene møter de hver morgen i samme uniform på Don Bosco School:Gode avtaler gir mer penger til prosjektene!
Under lanseringsfesten solgte vi også eplemosten Epleslang, Fair Trade kaffe, te og sjokolade og kashmirskjerf fra Nepal. Alle varene kommer ulike prosjekter til gode. Vi har pyntet dem med rød sløyfe og en liten lapp med informasjon om hva pengene går til.

Vi har forhandlet oss til gode innkjøpspriser. Derfor går 2/3 av prisen direkte til formålet som støttes!
Her kan du gjøre to gode gjerninger på en gang – gi en fin gave til noen du kjenner og støtt Normisjon!