Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Agenda 3:16 kan bli årets julegave

Foto:

For noen av oss har julegavehandelen startet for lengst, men de fleste av oss har trolig fortsatt en del igjen på lista. Redaktør Kristina Hvarnes Andersen mener Agenda 3:16 kan bli årets julegavehit.

- Mange synes det er vanskelig å vite hva de skal gi i julegaver. Folk har kanskje så mye fra før. De trenger egentlig ikke noe nytt. Og det er ikke alltid lett å treffe riktig når det gjelder smak hvis man for eksempel kjøper klær eller pynteting.

- Men hvis du gir et Agenda 3:16-abonnement, tør jeg å påstå at du treffer blink, sier hun, og forklarer videre.

- Vi tar opp spennende og viktige temaer og møter mennesker med gode og sterke historier. Vår visjon er å inspirere og utfordre til tro og engasjement. Tenk å kunne gi inspirasjon og utfordring i julegave!


Kristina Hvarnes Andersen  Foto: Per Arne Gjerdi

Depresjon, spøkelser og salmer
Agenda 3:16 eies av Normisjon, men er redaksjonelt fristilt. Bladet har et opplag på cirka 10 000, og er Norges største kristne månedsmagasin.
 
- Hvilke temaer dere tar opp?

- I høst har vi hatt hovedsaker om blant annet depresjon, spøkelser og salmer – så det er en god variasjon. Vi har også tema-saker i vår spalte som kalles Livspuls. Her har vi for eksempel skrevet om folk som trener på «tro i praksis», blant annet ved å møte tiggere på gata, forteller Hvarnes Andersen.

Agenda 3:16 har også i hvert nummer et portrettintervju.

- De siste vi har portrettert er Odd-kaptein Steffen Hagen, MF-rektor Vidar L. Haanes og Jørn Lemvik, leder i Digni. I julenummeret har vi portrettintervju med en helt unik kvinne. Jeg vil ikke røpe hvem det er. Men de som vil gi et julegaveabonnement, får også julenummeret og et gavekort de kan pakke inn, slik at det også blir en gave som kan ligge under treet – ikke bare et løfte om at det skal komme noe i postkassa om noen uker, opplyser redaktøren.

Du kan gi et julegaveabonnement på enten seks eller tolv måneder.

-Kjøp Agenda 3:16 i julegave, er den klare anbefalingen fra Kristina Hvarnes Andersen.

-Og dersom du ikke allerede er abonnement, sett det opp på ønskelista!

Her kan du bestille julegaven direkte fra nettet