Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Ny poliklinikk innviet i Okhaldhunga

Staben på inspeksjons-tur gjennom det nye bygget. Jubelen sto i taket.
Foto:

- I dag har vært en stor dag, sier misjonærene Kristin og Erik Bøhler i Okhaldhunga i Nepal.

Den nest største av de planlagte nye sykehusbygningene, poliklinikken, står ferdig og er tatt i bruk. De ansatte ved sykehuset i Okhaldhunga brukte fridagen sin til å jobbe dugnad og flyttet alt utstyr og inventar ut av den gamle poliklinikken, og inn i den nye.

4. desember var første arbeidsdag i det nye bygget. Dagen begynte med at ingeniør Fred Langworthy, som leder byggearbeidene, hadde en fin tale som ble oversatt til nepali av direktøren ved sykehuset Tuk.

«Alt har sin tid» - var dagens tema.

- Denne innflyttingen har vi ventet på i mange måneder, men nå er tiden der! Må dette nye bygget bli til velsignelse for folket her, i tiden framover, sier ekteparet Bøhler.Snora ved inngangsdøra ble klippet av dagens første pasient. Det var en gammel dame som var blitt båret hit av sine sønner. Hun satt på båren og klippet, deretter var dagen i gang.Sabita sjekker puls og blodtrykk før pasientene undersøkes på poliklinikken. Her er dagens første.


Rama jobber på «sykehus-apoteket» som også har sin første dag i de nye lokalene. Hun forklarer hvordan nye medisiner skal brukes.


Hilsen Kristin og Erik Bøhler i døråpningen på nybygget etter at snora er klippet.