Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Maria Arredondo og Nordic Tenors blir med på Normisjons store sommerfestival

Nordic Tenors holder konsert under Sommer i Sør med GF
Foto:

Fra mandag til søndag i uke 27 neste år vil trolig over tusen personer delta på festivalen Sommer i Sør med GF. Alle dagene er det bibeltimer, konserter og opplegg for barn og unge. På dagtid mandag, tirsdag og onsdag samles delegatene til GF, Normisjons generalforsamling. Her velges nye medlemmer til landsstyret og det legges opp strategier for misjon både i Norge og utlandet.

Misjonstema
- Vi lager et program for festivaluken som skal være attraktivt for ulike aldersgrupper og interesser. Svein Granerud og Maria Bjørdal er to av bibeltimeholderne. Det blir spennende forhandlinger. Maria Arredondo, Torstein Sødal, Hilde Svela og Nordic Tenors holder konserter på kveldstid og det blir et allsidig program for barn og unge. Tenåringene og Amigos-barna har egne opplegg hver dag. Sett av uke 27 og bli med på Sommer i Sør med GF, oppfordrer generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

Gjennomgangstemaet for samlingene på Sommer i Sør med GF er "Følg meg!

-Vi ønsker å sette fokus på misjon og hvordan hver enkelt kan være disipler av Jesus i hverdagen. Derfor har vi blant annet satt opp seminar om godhet, Alpha-arbeid, kristen misjon i Asia og planting av menigheter, sier Kvelland.

Troverdighet
Hun har også engasjert et stort team av medarbeidere som skal ha fokus på å gi deltakerne på stevnet en opplevelse av at de blir tatt på alvor og blir sett.

- Utgangspunktet for all misjon er at vi som enkeltmennesker kan ha frimodighet til å komme til Jesus akkurat slik vi er. Derfor legger vi til rette for å gi deltakerne den opplevelsen slik at de kan kjenne seg som troverdige disipler som kan ha frimodiget til å dele troen med andre, sier Kvelland.

Påmeldingen åpner her 28. februar