Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Kristiansand bedehus fylles av unge mennesker

Foto: Hilde Halvorsen

Touchpoint i Kristiansand samler hver gang rundt 200 mennesker, til bl.a. lovsang og solid bibelsk forkynnelse. Konseptet startet høsten 2012 og er et samarbeid mellom Misjonsforbundet og Normisjon. I det siste har konseptet begynt å spre seg. Bl.a. er det startet Touchpoint i Lyngdal.

Hilde Halvorsen har nylig vært på Touchpoint og beskriver møtet slik:

- Gode, gamle bedehuset i Kristiansand er fullt av folk under 40 år! Det er torsdag kveld. Roy Elling Foss er en seriøs formidler; om Jesus, Bibelen og om å gi seg over til Gud. Emnet i kveld er «Det er kjedelig å være kristen». Nettopp det får de høre at det IKKE er. Latteren sitter løst. Jeg tar fatt i to jenter, Ina og Jannicke, og spør hva som er bra her. «Relevante taler, gode forkynnere». Ina føyer til; «inkluderende og tverrkirkelig». I Lillesalen sitter det noen gutter; Eirik, Christoffer, Eirik og Simen. «Godt fellesskap, komme nær Gud, bra lovsang». De nikker, spiser kake. «Sabla gode kaker, bra møtested, lav terskel, komme som du er, viktigst at Jesus er her, kult å rigge til et gammelt bedehus».

Sist torsdag var 70 av Touchpoints medarbeidere samlet til juleavslutning. Grøt og julestemning, pluss tanker for framtiden og mye moro stod på menyen. Dette er beskrivelsen vi fant på Facebook.