Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Debuterte med ny sang på julemessa

Storsalen gospelkor under julemessa
Foto: Ingvild Anthonisen

Et høydepunkt på julemessa var da Storsalen Gospelkor på festmøtet for første gang fremførte en vakker julesang som var skrevet og tonesatt av dirigenten Inge Andreas Jacobsen. 

På festmøtet holdt Anne Birgitta Langmoen Kvelland  en engasjert tale om bønn. «Jeg var ikke i tvil om at jeg skulle tale om bønn på julemessa.  Det var bønn som fikk meg til å si ja til å bli generalsekretær.  Bønn er også fokusområde nr 1 i regionen og det viktigste Normisjon gjør», sa Anne Birgitta.  Hun la frem  fem viktige grunner for  at vi skal be.  Bønnen og hvilen i Gud er grunnlaget for all tjeneste.  Den er avgjørende for oss, avgjørende for vår neste og avgjørende for å utbre Guds Rike!

Også på familiemøtet var det god stemning. Acta-ungdommer hadde ansvaret og fikk salen med i «dans».   SoulChildren-kor sang flott og Trygve Danbolt Øygard hadde en inspirerende andakt.

Det lover godt for fremtiden at mange Acta-ungdommer engasjerer seg, og det er imponerende at mange eldre er med i forberedelser, gir gaver og tid år etter år!

Hjertelig takk til dere alle!