Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Liv ble innviet som Nepal-misjonær

Liv Wendel på talerstolen i Kviteseid Kyrkje
Foto: Foto: Sam Tore Bamle

Første søndag i januar var det misjonærinnvielse i Kviteseid kyrke i Telemark. Liv Wendel ble bedt for og fikk fortelle menigheten sin om hvorfor hun reiser:

- Jeg har alltid tenkt at jeg skulle reise ut og har lengtet etter det. Da jeg fikk kall fra Normisjon, åpnet det seg dører for mitt kall.

- Jeg skal starte i et krevende arbeid og får bruk for alle mine kvalifikasjoner. Gud som kaller, spør imidlertid ikke først og fremst etter våre kvalifikasjoner, men om vi elsker ham og er villige til å gå, sa den nyinnvidde misjonæren fra prekestolen.

Barndom i Nepal
Liv Wendel skal jobbe i et jente- og kvinneprosjekt i Vest-Nepal som drives av Normisjons samarbeidspartner United Mission to Nepal. Arbeidet går ut på å hindre at kvinner blir diskriminert. Det skjer blant annet gjennom oppføling etter fødsel, hindre at kvinner utsettes for vold og at kvinner som har alkoholiseerte ektemenn får hjelp. Liv Wendel er selv delvis oppvokst i Nepal fordi foreldrene bodde og arbeidet der som oversettere for Wicliffe. Hun har selv utdannelse som jordmor.

Takker for bønn
- Det er Guds arbeid. Det er han som lar spirene vokse. Vi får være med på det han gjør, sa Liv Wendel under innvielsen og siterte Jesaja 61.11:

«For som jorden lar spirene vokse, som en hage lar frøene gro, slik skal Herren Gud la rettferdighet og lovsang spire fram for alle folkeslag.»

- Jeg er glad for at dere står med i tjenesten og ber for meg. Tusen takk!» sa Liv i sin hilsen under misjonærinnvielsen i Kviteseid kyrkje.


Liv Wendel fra misjonærinnvielsen sammen med internasjonal leder i Normisjon, Dag-Håkon Eriksen th og prosjektkoordinator, Nils Magnar Sture.