Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Levende vann

Foto: Foto: ECCEvangelical Christian Church (ECC) oppdaget at lokalbefolkningen slet med mange unødvendige sykdommer på grunn av det dårlige drikkevannet. Her er lokale medarbeidere i ferd med å installere et vannreservoir i området med rent dirkkevann.


Lokalbefolkningen er svært godt fornøyd med det nye vannreservoiret. De har nå tilgang til rent vann. Og godhetene som er vist av kirken fører også til at flere ønsker å blir kristne. Det er virkelig gode nyheter!

Den er vel ikke så veldig ulik denne historien fra Johannes: 
"Da kommer en samaritansk kvinne for å hente vann. Jesus sier til henne: «La meg få drikke.» 8 Disiplene hans var nå gått inn i byen for å kjøpe mat.  Hun sier: «Hvordan kan du som er jøde, be meg, en samaritansk kvinne, om å få drikke?» For jødene omgås ikke samaritanene.  Jesus svarte: «Om du hadde kjent Guds gave og visst hvem det er som ber deg om drikke, da hadde du bedt ham, og han hadde gitt deg levende vann.» «Herre», sa kvinnen, «du har ikke noe å dra opp vann med, og brønnen er dyp. Hvor får du da det levende vannet fra? Du er vel ikke større enn vår stamfar Jakob? Han ga oss brønnen, og både han selv, sønnene hans og buskapen drakk av den.» Jesus svarte: «Den som drikker av dette vannet, blir tørst igjen. Men den som drikker av det vannet jeg vil gi, skal aldri mer tørste. For det vannet jeg vil gi, blir i ham en kilde med vann som veller fram og gir evig liv.» Kvinnen sier til ham: «Herre, gi meg dette vannet så jeg ikke blir tørst igjen og slipper å gå hit og hente opp vann.»" (Johannes 4,7-15)