Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Broen er åpnet

Mandag 22. desember kjørte bilene for første gang på en permanent bro over elva Sun Koshi. Selveste statsministeren kom i helikopter for å klippe snora, så åpningen forgikk i standsmessige former. Her er det lang bilkø på begge sider, til åpningen. Nå i tørketiden er elva liten, men i regntiden blir elveløpet fullt. Foto: Fred og Cyndi Langworthy, som fikk æren av å passere over broa på den historiske åpningsdagen.
Foto: Kristin og Erik Bøhler

For lenge siden, hver gang det var uvær i den engelske kanal så fergeforbindelsen var brutt, sa engelskmennene: «The continent is isolated!» Stakkars verden, som hadde mistet sin forbindelse med Mor England. Vi har følt med dere der ute i verden, som har vært isolert uten fast broforbindelse til Okhaldhunga så lenge. Men fatt mot, nå er problemet løst!


Dermed kan byggearbeidene skyte fart igjen også. Nå blir det mulig å transportere inn slikt som de store elementene som trengs til rampene opp til andre og tredje etasje i denne hovedbygningen. Pasienter som må transporteres i seng eller på båre er avhengig av det, her som strømtilførselen er for usikker til at en kan satse på heis.