Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Ledig stilling som bibelskolelærer

Foto:

I 100% stilling fra 01.08.15 til 31.07.16 med mulighet for forlengelse

Søknadsfrist 1. mars 2015

Bibelskolens visjon er forvandlede mennesker – en forvandlet verden. Brenner du for at unge mennesker skal gripe evangeliet, utrustes og sendes ut både nasjonalt og internasjonalt, er kanskje denne stillingen for deg?

Stillingen innebærer:
• hovedansvar for TT-linja, som er et studie og oppfølgingsprogram for team og ettåringer med praksis i menighet og kristne organisasjoner.
• arbeidsoppgaver knyttet til den internasjonale teamlinjen World Wide Walk og
• undervisning i ulike teologiske fag.

Kristendomsfaglig/teologisk kompetanse vil bli vektlagt.
Bibelskolelærere har en også en viktig rolle i skolens sosialpedagogiske virksomhet. Dette innebærer reisevirksomhet og noe arbeid på kveldstid og helger.

Vi søker en person med erfaring innen ledelse og forkynnelse, og som har erfaring i nettverksbyggende arbeid med tanke på etablering og kontakt med eksterne samarbeidspartnere for TT-linja.


Det er utarbeidet eget verdidokument for ansatte ved Bibelskolen i Grimstad/Normisjon.

Lønn i henhold til Normisjons lønnsregulativ.

Skriftlig søknad med CV sendes til rektor Kjetil Vestel Haga innen 1. mars 2015.

For spørsmål, ta kontakt med inspektør Marit Elisabeth Berling Mobil 970 93 508, sentralbord 37 25 68 00, e-post post@bibelskolen.no

 

Bibelskolen i Grimstad ligger nydelig til i skjærgården 4 km sørvest for Grimstad sentrum. I år har skolen 107 studenter og 20 fast ansatte. Studentene bor i skolens internat. Skolen er i stadig utvikling. Skolen har både nasjonale og internasjonale linjer, og er samlokalisert med Normisjon – Region Agder.