Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

- Misjon er å ta vare på eget liv

Foto: Boe Johannes Hermansen

- Det avgjørende er å ta til seg mat, det vil si å høre og lese Guds ord, slik at Han kan åpne dører, sa læreren og veilederen fra Gå Ut Senteret i Hurdal.

Han tok utgangspunkt i tiden. - Tid betyr også en tidsperiode, Det er viktig å bruke tidsrommet vi har fått, til å gjøre disipler. De siste tider er både nådens og frafallets tid, fremholdt Børjesson.

Taleren nevnte flere eksempler fra utlandet, hvor evangeliet gikk frem med rekordfart og at dette inspirerer oss til å satse på misjon.

- Men mitt ansvar er å ta vare på eget liv. Det er det som er misjon, understreket Børjesson på sin inspirerende måte.

I tillegg til Børjesson ble vi også kjent med familien Nunes fra Brasil, med far Fabiano, mor Fabiola (begge leger) og barna Isaque, Mariana og Giovana. Familien er studenter ved Gå Ut Senteret.

I tillegg til tale og vitnesbyrd var det flott sang av Kor X fra Normisjon i Askim. Jan Holone fra Misjonsforum orienterte om et konkret bønneopplegg, som er tenkt brukt i foreningene.

Torill Bredeg ledet inspirasjonssamlingen, som fant sted på Betlehem Borgen torsdag 5. februar. Lokalforeningen serverte nydelig kveldsmat.