Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Galleri Normisjon Gjøvik åpner for publikum

Team Galleri Normisjon Gjøvik: Fra venstre: Arne Bøe, Harald Tusvik, Aslaug Leirdal, Marit Skjel, Synnøve Bjørnerud, Johs Hagen, Oddvar Hansen
Foto: Lillian Dombestein

Like før jul flyttet Galleri Normisjon Gjøvik inn i  80 m2 store nye lokaler i Hunndalen, like utenfor Gjøvik sentrum. Som et resultat av dette ønsker de ni frivillige medarbeiderne å åpne butikken for publikum på onsdager fra kl 17 til 20. Dette skjer fra onsdag 4.mars. Galleri Normisjon Gjøvik har fungert som nettbutikk på finn.no siden 2012 og vil fortsette med det, men ved å åpne butikken for publikum, kan man selge flere og andre typer varer enn på nettet, og folk som vanligvis ikke bruker nettbutikken, vil få muligheten til å handle hos hyggelige medarbeidere. 

Bedre lokale 
I det nye lokalet i Mattisrudsvingensvingen 21 i Hunndalen har medarbeiderne, under ledelse av Galleri Normisjon Gjøviks butikksjef, Aslaug Leirdal, laget utstilling av møbler og annet som er gitt til gjenbruksbutikken. Antikke møbler, solide sofaer, spisebord, badekar, flotte speil, bøker og mye annet fint er nå klart for publikum som vil handle både gjennom finn.no /gallerinormisjon.no og i butikkens åpningstid på onsdager mellom kl 17 og 20. Lokalet et større og langt mer brukervennlig enn det gamle. 


Aslaug Leirdal, leder for Galleri Normisjon Gjøvik, foran butikkens nye lokale i Mattisrudsvingen 21 i Hunndalen.  

Jevn vekst 
Galleri Normisjon Gjøvik har siden starten i 2012 hatt en jevn vest i sin omsetning. I 2014 omsatte denne butikken for vel 105 000 kroner og nådde dermed målet sitt. Galleri Normisjon Gjøvik gir sitt overskudd til arbeid for barn og unge i Oppland gjennom Acta - barn og unge i Normisjon. En del av overskuddet går dessuten til Normisjons internasjonale arbeid. 

   -  Det er klart at vi nå som vi har bedre lokaler og satser på å ha mer åpent for publikum, så håper vi å øke omsetningen ytterligere i 2015, sier Aslaug Leirdal. 
Galleri Normisjon Gjøvik er en av Galleri Normisjons seks butikker. Fram til desember 2014 hadde butikken sitt lager i kjelleren på Gjøvik bedehus. 
Samlet sett hadde de seks butikkene i Galleri Normisjon en omsetning på vel 3,5 millioner kroner i 2014. 


Mye spennende å kjøpe hos Galleri Normisjon Gjøvik som fra 4.mars åpner butikken for publikum på onsdager fra kl 17 til 20. 
F.v: Marit Skjel, Harald Tusvik, Aslaug Leirdal, Arne Bøe, Synnøve Bjørnerud, Johs Hagen og Oddvar Hansen.