Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Gå Ut Senteret blir leirsted

Foto:

- Vi ønsker å beholde stedet Gå Ut Senteret i Hurdal i Normisjon. Vi ønsker samtidig nytenkning når det gjelder leirsteddrift. Da er det naturlig å starte leirsted i Hurdal og velge Gulsrud Booking som samarbeidspartner, sier generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

Normisjon skal drifte leirstedet, mens Gulsrud Booking skal booke gjestende grupper, bidra med sin driftskompetanse og være en sparringspartner i utviklingen av stedet.
- Vi ser med stor spenning på dette samarbeidet. Når det nå ikke lenger skal drives misjonsskole i Hurdal, så ønsker vi å gjøre grep for at stedet fremdeles skal være et viktig sted for misjon. Vi tror at Hurdal Leirsted GUS har fasiliteter som vil gjøre stedet til et svært populært leirsted, hvor mange mennesker, både store og små, kan bli bedre kjent med Jesus, sier styreleder ved Gå Ut Senteret, Ole Martin Rudstaden.

Gulsrud Booking har stor pågang av nye grupper og gleder seg derfor til å kunne tilby kundene sine Hurdal Leirsted GUS, som de mener har et stort potensiale.
- Stedet er nært ideelt for leirstedsdrift. Vi mener at Hurdal Leirsted GUS vil kunne bli et av de mest besøkte leirstedene på Østlandet. Vi gleder oss til dette samarbeidet, sier Are Aasmundrud i Gulsrud Booking