Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Kø for å ta imot Jesus

Foto: Terje Høyland

Foto: Terje Høyland 

I slutten av februrar reiste 60 nordmenn til Kambodsja for å være med på en evangeliseringsaksjon. Den lokale kirken stilte med rundt 40 medarbeidere og hadde ansvar for all organisering av fire dager med møteaksjon.

 Foto: Terje Høyland 

Noen fra det norske teamet var med på husbesøk for å dele evangeliet i forkant av møtene. Andre var igjen på området og gikk timesvis i solsteiken og ba. 4000 liter vann på flaske gikkmed iløpet av de fire dagene tilteamet og de fremmøtte.Under frelsesinvitasjon på møtene sa over 2000 mennesker at de ville bli kristne.

 Foto: Terje Høyland 

Alle disse er registrert med navn og hvor de kommer fra. Den lokale kirken får en stor jobb med oppfølging nå i tiden etter. – Åpenheten blant Khmerfolket er slående, forteller Generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland som var med på aksjonen. – Mange har blitt møtt av Gud. Mange har blitt helbredet og mange har ikke blitt helbredet, men de er alle lagt i Guds hender.

Foto: Terje Høyland 

 – Vi er oppløst i tårer etter å ha sett Gud bevege, sier Terje Høyland som har ansvar for å følge opp det kirkebyggende arbeidet i Kambodsja. – Nå trenger kirka støtte og forbønn for å lykkes med oppfølgingen,avslutter han.