Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Vera Heines 70 år

Foto: Boe Johannes Hermansen

Vera har vært ansatt i Normisjon siden 2003 og har hatt sitt arbeid ved kontoret i Sarpsborg. Det er mange som har fått blitt kjent med den trygge og rolige damen som har tatt imot utallige mennesker på regionkontoret eller på telefon, alltid like imøtekommende og hjelpsom. Hun har vært en god ressurs i arbeidet i Østfold både i de administrative oppgaver som har vært hennes område – men også som en kjær og god kollega med stor omsorg for dem rundt seg. Vera har et stort engasjement for misjon og diakoni på ulike vis. Spesielt har hun et hjerte for dem som livet har vært litt ekstra tøft for. Mange er det som har fått hjelp og trøst, av dem som falt på livets skyggeside. I tidligere år tok dette mye tid og engasjement både for henne selv og ektemannen Gunnar.

For Vera og Gunnar er Bethania i Sarpsborg å regne som deres andre hjem. Der står de fortsatt i ledelsen av Normisjonsforeningen.

Nå er tiden som arbeidstager snart over - selv om hun i en overgangsperiode til ny administrasjonsleder er på plass vil jobbe litt videre - men vi tror på mange og gode år i ”sivil” for Vera og familien.

Vi er svært takknemlige for det store arbeidet som Vera har gjort for Normisjon i Østfold og ønsker henne, og ektemannen Gunnar, Guds rike velsignelse!

På vegne av Normisjon i Østfold

Bjørnar Holmedal, regionleder