Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Leir med =Jesus

Fra v.: Lindy Elise, Ingvild, Paula, Amalie og Katrine
Foto: Thomas Thesen

Vaulali leirsted i Stand kommune:

Det er rart å reise hjemmefra for å få komme hjem til leir (mars 2015).
Vi er blitt som en stor familie, en familie som hele tiden vokser med nye fantastiske medlemmer for hver leir som Acta har. Likevel vil jeg påstå at denne leiren er annerledes, og mer krevende, tross kjente omgivelser.

Temaet er: =Jesus (er lik), en oppgave vi egentlig er dømt til å feile på. Likevel vil vi streve etter det målet, og i en helg på Vaulali skal retninger snus og identiteter oppdages.

Etter velkomst og mat i magen samles vi til kveldssamling. Stemningen i rommet er utrolig avslappet, og sammen synger vi lovsanger og ber. Det er så herlig å kunne være sammen med vennene sine på den måten og bare kjenne at Gud er der. Sondre Høysæter snakket litt om hva kristenlivet ofte blir sett på som, og hva vi burde se det som. Han delte også ærlig og åpent fra sitt eget liv, noe som gjorde et stort inntrykk på meg og sikkert mange andre. Ved å fortelle hvordan han tenkte og følte ting da han var på vår alder, kom han ned på
vårt nivå og åpnet seg på en måte som var lett å forstå. Samlingen ble avsluttet ved at vi fikk litt stille-tid for oss selv til å gruble på det som var blitt sagt og hvordan ting angikk oss. En svært krevende oppgave, men også så givende. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan resten av helgen blir.

Lindy Elise Hansen