Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Et nytt liv

Foto: Audun Nedrelid

Sailendra kommer fra en kristen bakgrunn. Hans far jobber som en misjonær med menighetsplanting. Han har en yngre bror, og kommer fra en landsy i det vestlige Nepal. Han har vært 6 år på ABBS. Foreldrene flyttet til Kathmandu på grunn av sønnens utfordringer. Han kom til ABBS senteret gjennom kirken som faren var pastor i, og gjennom den kom de i kontakt med ABBS.

Selv om han ikke forstod hva andre sa tidligere så var det ingenting i veien med guttens intelligens. Med riktig hjelp har han ikke bare greid å uttrykke at han forstår hva andre sier men med mye pågangsmot har han nå lært seg både å lese og skrive. Han kan ikke snakke, men man kan snakker normalt med han, og han responderer med ja og nei. Han kan skrive navnet sitt på både nepali og på engelsk. I tillegg har han fått fysioterapi og har lært seg å gå med hjelp av en krykke.

Sailendra har fått god hjelp på dagsenteret i Kathmandu.

Sailendra drømmer om å starte en hønsegård, så han håper at foreldrene kan starte det og at han kan jobbe der. Han er også interessert i å bruke data og dette kan være en godt kommunikasjonsmidde for han. 

Vi trenger din støtte for å fortsette arbeidet blant barn som Sailendra i Nepal. Send SMS med kodeord Nepal til 2160 eller gi med kort her!
Les mer om dagsenteret sitt arbeid her!