Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Oslo Soul Teens gir ut album!

Oslo Soul Teens gir ut albumet Real Life og releasekonsert holdes i Storsalen fredag 05. juni kl. 19.00
Foto: Oslo Soul Children

Albumet inneholder åtte helt nye låter som er skrevet og produsert av korets venner Kine L. Fossheim, Olav Fossheim, Øystein Haare og Knut Bjørnar Asphol, i tillegg til korets leder Ragnhild Hiis Ånestad. Jesus Loves Electro gjester albumet på lovsangen «UPTU», og Ingelin Reigstad Norheim (Garness) har skrevet avslutningssangen «The Blessing». 


Det er stor variasjon i tekstinnhold og musikalsk uttrykk i låtene, noe som gjenspeiler livet til ungdommene i Oslo Soul Teens, som også selv har vært med å utvikle sangene på albumet.

"Real Life" blir lansert fredag 5. juni med releasekonsert i Storsalen kl. 19.00 hvor også elektro- og housemusikk DJ-trioen Jesus Loves Electro vil delta . Billettsalg ved inngangen fra kl. 18:30: Kr. 100,- (barn/studenter), Kr. 150,- (voksne)


Soul Children er en suksesshistorie som er i stadig vekst, og er et korkonsept som eksporteres til stadig flere land. I Norge er det nå 140 aktive Soul Children-kor og man har avleggere i over over 10 andre land i hele verden.

Soul Children er Norges hurtigst voksende korbevegelse med over 140 lokale kor rundt omkring i hele landet. Oslo Soul Children og Acta produserer diverse ressursmateriell for korbevegelsen, og utvikler og tester ut arbeidsmåter og modeller, med tanke på det musikalske, åndelige og sosiale miljøet.

I tillegg til ”vanlig” kordrift arrangerer Soul Children internasjonal Soul Children Festival (Oslo Spektrum 16. – 18. Oktober 2015), reginale Soul Children Gatherings (våren 2015) og lokale Soul Children Workshops (hele 2015), foruten lederkonferanse Soul Children Crew Weekend (våren 2015).


Det hele begynte i mars 2001 da Ragnhild Hiis Ånestad startet et barne- og tenåringskoret Oslo Soul Children (OSC), som kjapt ble populært gjennom sine opptredener og cd-utgivelser. Flere og flere menigheter og forsamlinger ble interessert i å starte lignende kor, og Oslo Soul Children fikk funksjon som pilotkor for korkonseptet Soul Children. 2007 ble dette et av satsningsområdene til Acta – barn og unge i Normisjon.

Soul Children bevegelsen så et spesielt behov for å finne metoder for å nå «de små tenåringene — den nye generasjonen» med evangeliet. Nedre aldersgrense er 10 år slik at det ikke blir for barnslig for de eldste tenåringene. Vårt ønske er å ta hvert enkelt medlem på alvor der de er i livet.

Etter hvert har man også sett behovet for å kunne tilby kor for de litt yngre (pre Soul Children), de litt eldre (Soul Teens), for hele familien (Soul Family Choir) og for foreldrene (Soul Parent Choir). I tillegg har bevegelsen laget sin egen gudstjeneste (Soul Church) samt startet sitt egne misjons- og innsamlingskonsept (SoulMate).

Det er ikke bare i Norge at Soul Children vokser. Det har nå blitt startet Soul Children-kor og Soul Teens-grupper i flere land i andre verdensdeler, for eksempel i USA, Ecuador, Japan, Indonesia, Bangladesh, India, Slovakia, Spania, Tyskland, Sverige og Danmark.

Det satses på Soul Children, fordi vi ser et stort potensiale i bevegelsen, et potensial til å nå ut med evangeliet til flere og flere barn og tenåringer – og deres familier, både i Norge og verden. 

Alle bilder: Copyright Oslo Soul Children