Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Gratulerer med 1-årsdagen Galleri Sørumsand

Gratulerer med dagen!
Foto: Lillian Dombestein

Galleri Normisjon Sørumsand fylte ett år 5.juni som også er Verdens miljødag i følge FN. Hva kan vel passe bedre enn å både åpne og feire en gjenbruksbutikk på en slik dato? Butikken er dessuten den femte av Galleri Normisjons gjenbruksbutikker. At Galleri Normisjon Sørumsand har omsatt for vel en halv million kroner siden starten i 2014 gir også grunn til feiring. Og feiring ble det denne solfylte junidagen. Marsipankake og kaffe til alle kunder og medarbeidere og halv pris på alle varer. Blomsterhilsener og hyggelige kort ble overrakt til butikkens medarbeidere som blir ledet av butikksjef Åse Pedersen Skjellevik. Samtidig ble de årlige Sørumsand-dagene arrangert med mange stands og aktiviteter i sentrum av Sørumsand. Det gir også drahjelp til salget i gjenbruksbutikken. 

 Butikksjef i Galleri Normisjon Sørumsand, Åse Pedersen Skjellevik t.v, spiser kake sammen med fornøyde kunder på butikkens ettårsdag. Sofaen de sitter i ble for øvrig solgt på ettårsdagen. 

Støtter barne- og ungdomsarbeid 
Galleri Normisjon Sørumsand har åpent fire dager i uken, onsdag til lørdag. På hverdager er åpningstiden 11-17, lørdager til 15. I tillegg selges varer gjennom nettbutikken finn.no. På den måten når man en større kundekrets enn lokalmiljøet. Galleri Normisjon Sørumsand lar sitt overskudd gå til Acta - barn og unge i Normisjon i region Øst hvor butikken også ligger. Fossheim leirsted er et av prosjektene som får glede av innsatsen til over 20 frivillige medarbeidere som arbeider i butikken.  

 Fint besøk
På ettårsdagen 5.juni kom også regionleder i region Øst, Jan Tore Anthonisen, på besøk for å gratulere og glede seg sammen med medarbeiderne. Han er svært begeistret over innsatsen som legges ned i butikken. Normisjonsforeningen på Sørumsand kom på besøk med penger til ny kaffetrakter som butikken sårt trenger. Galleri Normisjon Sørumsand har et bredt spekter av varer: Møbler, serviser og glass, annet husgeråd, lamper, bøker, leker og spill, smykker, vesker og mye mer. Medarbeiderne legger stor vekt på pen utstilling av varene. 

 

Regionleder i Normisjon region Øst, Jan Tore Anthonisen, nr to fra høyre, besøkte Galleri Normisjon Sørumsand på ettårsdagen. Han spiser kake sammen med frivillige medarbeidere. Fra venstre: Turid Schäfers, Aase Holmedal, Ole Gunnar Hagen og Odd Skjellevik. 

Ønsker flere butikker 
Siden starten i fjor har både Aksdal i Rogaland og Iveland i Agder fått Galleri Normisjon butikker. De syv butikkene i Galleri Normisjon, Gjøvik, Oslo, Sandnes og Askøy har også gjenbruksbutikker, utgjør en viktig del av Normisjons arbeid. I år er det forventet at butikkene sammen vil ha en omsetning på over 4 millioner kroner. Nærmere 250 frivillige er engasjert i de syv butikkene. Det er planer for flere Galleri Normisjon butikker i årene som kommer, utfordringen er ikke lokaler og varetilgang, men frivillige medarbeidere som kan drive butikkene. Det er et solid stykke jobb, men det gir svært mye glede tilbake skal vi tro medarbeiderne i Galleri Normisjon Sørumsand. 

Flere bilder fra fødselsdagen: