Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Oslo Soul Teens topper iTunes liste

DJ-trioen Jesus Loves Electro gjestet releasekonserten til Oslo Soul Teens fredag. Jesus Loves Electro gjester også albumet på sangen Upto.
Foto: Hugo Lande

Fredag 05. juni ga Oslo Soul Teens ut albumet Real Life som inneholder både gospel, pop, house og funk. Samme kveld holdt koret en forrykende release-konsert i Storsalen. I løpet av lørdag klatret albumet mange plasser på listen over mest solgte album på iTunes. Og lørdag kveld var førsteplassen et faktum. - Vi er så stolte at vi snart sprekker, sier dirigent og Soul-grunder Ragnhild Hiis Anestad. 

Se bilder fra releasekonserten her: 

 

 

 

 

(Alle foto: Hugo Lande)

Albumet kan kjøpes her: https://itun.es/no/u2MK7

Oslo Soul Teens har sitt utspring i Soul Children bevegelsen og er et tilbud til ungdom over 16 år. Soul Children er en suksesshistorie som er i stadig vekst, og er et korkonsept for 10-16-åringer som eksporteres til stadig flere land. I Norge er det nå 140 aktive Soul Children-kor og man har avleggere i over over 10 andre land i hele verden.

Soul Children er Norges hurtigst voksende korbevegelse med over 140 lokale kor rundt omkring i hele landet. Oslo Soul Children og Acta produserer diverse ressursmateriell for korbevegelsen, og utvikler og tester ut arbeidsmåter og modeller, med tanke på det musikalske, åndelige og sosiale miljøet.