Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

10-13 festivalen på Horve

10-13 festivalen på Horve. Trenger også voksne til hjelp med det praktiske, vakter etc.
Foto:

Planleggingen har pågått i et års tid, så alt ligger til rette for tidenes ferieavslutning på Horve. Etter fjorårets festival hvor 22 tweens for første gang sa «jeg vil følge Jesus», er vi spente på hva Gud vil gjøre i år.

Drømmen vår er å gi dem det beste fra himmel og jord. Barneevangelisten Jarle Waldemar forkynner evangeliet, og Actas lovsangsteam Devir skal lede oss inn i lovsang og tilbedelse.

Rikelig med aktiviteter, som toppes med tur til Kongeparken og en festmiddag. Av 230 deltagerplasser har vi nå nesten 200 påmeldte, det er fortsatt plass til flere. Av de 90 lederne vi trenger for å gjennomføre dette, mangler vi 20-30 ledere.

Vi trenger også daglig 15 voksne som kan vaske, rydde, rigge opp/ned utstyr, holde vakt eller som kan bidra med bakst. For at festivalen skal bli en fest trenger vi at Normisjonsfamilien blir med og bidrar. Vi ber frimodig om forbønn for festivalledelsen, deltagerne, lederne, leirstedet, lovsangsteamet, forkynnelsen osv. Vi forbereder oss til stor fest på Horve og i himmelen, idet vi ser menneskers liv bli forvandlet i møte med den levende og oppstandne Jesus Kristus.

Vil du bli med så gå inn på acta.as/Rogaland eller kontakt oss på Normisjons kontoret i Sandnes.