Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Offisiell åpning av Normisjonshallen

Foto: Lasse Dollis Spilling

Program for åpningen
Åpningen vil bestå av kulturinnslag, hilsener og sang.

Generalsekretær i Normisjon, Anne Birgitta Langmoen Kvelland og rektor på Bibelskolen i Grimstad, Kjetil Vestel Haga, vil lede begivenheten. 

I tillegg deltar biskopen i Agder, Stein Reinertsen, kirkerådsleder Svein Arne Lindø og ordfører i Grimstad, Hans Antonsen.

Generalforsamling og konserter fra første dag
Åpningen av hallen utgjør samtidig startskuddet for Normisjons generalforsamling og sommerstevne Sommer i Sør, som har ønske om å gjøre hele uken til en festuke. 
Allerede samme kveld, blir det storslått konsert med Nordic Tenors, som kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser.

Utover uka blir det både konserter med og Maria Arredondo og Torstein Sødal. I tillegg kommer det spellemannsnominerte koret Oslo Soul Children, rapperne Gino og Sowdiak fra G’bless og Hilde Svela.
Søndag 5. juli blir det radiooverført gudstjeneste på NRK ledet av rektor Kjetil Vestel Haga.

Beliggenhet
Normisjonshallen ligger på Bibelskolen i Grimstad sitt område, Østerhusmonen 81, 4879 Grimstad. Ankomst enten fra Østerhus industriområde eller via skoleområdet.


Mer informasjon om Normisjonshallen:

Byens største storstue

Hallen har et areal på 1600 kvm (30,5x53 meter) med 12 meters innvendig takhøyde. Med det mobile gulvet på plass og teleskoptribunene ute, forvandles hallen til en stevnehall med plass til 1500 - 1700 mennesker.

7’erbane med kunstgress av høy kvalitet

Hallen er også en kunstgresshall med gode treningsforhold året rundt. Dette gir klare fortrinn i forhold til klubber i oppkjøring til sesongen. Kunstgresset leveres av Unisport, og holder høy kvalitet. En fullverdig 7’er – bane med sikkerhetssoner etter fotballforbundets retningslinjer, gir plass til flere aldersbestemte lag samtidig i hallen der det skal bli foreldrevennlige tilskuerplasser med internett-tilgang, mulighet for å kjøpe en kaffe og noe å bite i.

7 mål parkering og campingmulighet

Normisjonshallen er bygd fleksibel, med kjøreport og store dører som gjør at lastebiler kan kjøre helt inn i hallen med utstyret som skal rigges opp. Det er lagt opp rikelig strømkapasitet, og med sin innvendige høyde på 12 meter, er det få begrensninger for hva som kan arrangeres i hallen. Campingområdet som allerede finnes på skolen blir utvidet, og gjør området til en helhetlig stevneplass.

Byggetid og entreprenører
Endelig vedtak om å bygge hallen, ble gjort i fjor høst, og hallen har blitt ferdigstilt på svært kort tid. Entreprenørene som har vært delaktige i prosjektet er: Froland Utbyggingsselskap, Kaspar Strømme, Metallbygg, Oras, Agder El-installasjon, GHV Montasje og Unisport. I tillegg har Norkirken stilt med både midler og dugnad for å montere spile-vegger. 

Kontaktinformasjon
Kjetil Vestel Haga, rektor
Bibelskolen i Grimstad, Normisjon
Mobil: 41 20 19 77 | kontortlf 37 25 68 02 | www.bibelskolen.no
Bibelskolen i Grimstad – Østerhusmonen 81 – 4879 GRIMSTAD – www.bibelskolen.no