Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Spennende høst i vente

Foto:

Disippelskolen har nå forflyttet seg fra Nord  til Sør Trøndelag, nærmere bestemt på Kvål hvor vi får låne lokaler på Øya videregående skole. Tror du på Jesus, og ønsker å gå noen nye steg i livet ditt med Han? Ja da passer disippelskolen for deg. Åtte kvelder hvor vi sammen får undervisning og prater om sentrale tema i troa vår, og det å leve som en disippel. Passer for mennesker i alle aldre;)Første kurskveld er torsdag 3. september.Her kan du lese mer om DISIPPELSKOLEN.

Vekstkonferansen, vår årlige konferanse på IMI Stølen, har i år «DISIPPELLIV» som tema. Konferansen er rettet spesielt mot foreningene som er med i vårt vekstnettverk, men konferansen er også åpen for andre som ønsker å være med. Her kan du lese mer om VEKSTKONFERANSEN.

Gå Ut Senteret har nå flyttet til Trondheim, og de åpner skoleåret med misjonskonferansen MOTIVASJON 21.-23. august. Vi håper at mange normisjonsfolk i Trøndelag blir med på enten hele helga, eller en av dagene. Mange spennende møter og seminarer med blant andre generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. Her kan du lese mer om MOTIVASJON.

Acta arrangerer høstleirer på Solhaug, Åsenfjord de tre første helgene i september, så har du barn eller barnebarn som vil på leir ta en titt på Acta hjemmesider. Her er det bare å være rask for leirene fylles fort opp!

Seniorutvalget i Normisjon arrangerer Actionleir for senior(Dugnadsleir) på IMI Stølen 7.-10.sptember. Det blir dugnad på dagtid, møter på kveldstid, godt felleskap hele tiden og hele greia er gratis! Her kan du lese mer om Actionleir for Senior.