Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Soul Children-leir

Foto: Barbro Wiig Sulebakk

Like før sommerferien ble alle Soul Children –kor i vår region invitert til å være med på Team SULEBAKK sin nye CD som slippes i oktober 2015. 

Selve innspillingen fant sted i juni på Nordhordland Folkehøyskole, og ble en spennende opplevelse for alle som var med. Når man skal spille inn CD krever det mye øving, tålmodighet og venting. Det klarte denne gjengen kjempebra. De var superflinke! Og heldigvis ble det tid til mye gøy også. Innspillingshelgen ble nemlig lagt opp som en leir for korbarna, og sammen med korlederne sørget ledere fra Acta for at sangstjernene fikk nok ”Snacks” og god mat innimellom innspillingsøktene, og organiserte kjekke aktiviteter og samlinger for gjengen på kveldstid. Her fikk mange nye venner for livet, og nå satser Acta på at Soul Children-leir kan bli en fast tradisjon på Frekhaug. 

Den nye CDèn inneholder 10 sanger med et skikkelig ”up-to date” lydbilde for målgruppen, aktuelle tekster og tydelig budskap. Alle tekstene er på norsk og dialekt. Plata slippes fredag 9. oktober, med Release og opptreden i Oslo Spektrum på Soul Children-festivalen lørdag 17.oktober, og på STORKONSERT i Grieghallen søndag 18.oktober. 

Acta, Barn og unge i Normisjon støtter dette CD-prosjektet. Og vi håper og tror at mange Soul Children- kor (og andre kor) vil ha glede av plata og bruke sangene i egne sammenhenger fremover.

Velkommen til STORKONSERT!

www.storkonsert.no