Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Dagslønn til Syria

Foto: Arkiv

Den humanitære situasjonen til syriske flyktninger er alvorlig. Generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland gir en dagslønn til Syria og oppfordrer deg til å gjøre det samme.

– Det er hjerteskjærende å se hvordan spesielt barn har det som er på flukt. Vi har nå en mulighet til å hjelpe mennesker i nød. Jeg hadde gjort hva som helst for å sikre en god fremtid for mine egne barn, sier hun.

Flyktningkrisen har skapt et enormt engasjement i det norske folk. Likevel sier hjelpeorganisasjonene at de ikke har fått inn nok penger. Derfor oppfordrer generalsekretæren til en Syria-dugnad.

Normisjon kanaliserer pengene gjennom Kirkens Nødhjelp som siden 2012 har gitt nødhjelp til kriserammede mennesker i ti provinser i Syria, og til syriske flyktninger i nabolandene Libanon og Jordan. Kirkens Nødhjelp jobber tett med lokale og internasjonale organisasjoner for å nå ut til flest mulig mennesker i nød. Hittil har vi sørget for at over én million mennesker på flukt har fått tilgang på livreddede nødhjelp i form av mat, vann, midlertidig husly, ovner, madrasser, ulltepper og vinterklær.

Foto: Kirkens Nødhjelp

3 måter å gi på:
1. Gi med kort her
2. Benytt konto nr 1503 02 13537 og merk beløpet "Dagslønn for Syria"
3. Send SMS med kodeord DAGSLØNN til 2160 for å gi 300kr.