Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Cruise i arabisk farvann

Foto: Shutterstock

 Normisjon inviterer derfor alle interesserte til å bli med på et fantastisk CRUISE i arabiske farvann!

Cruiset går til litt utenfor allfarvei: MSC Musica går ut fra Dubai og besøker både havner med ultramoderne arkitektur og havner med røtter fra starten av vår tidsregning. Med hvite sandstrender og krystallklart vann i tillegg er dette en svært spennende kombinasjon som gjør cruiset til én av ditt livs varige minner!

Normisjon inviterer til mer enn ferie! Vi legger vekt på fellesskap med mye sang og musikk og samlinger rundt Guds Ord v/Knut Svein Dale.

Reiseleder blir også seniorkonsulent i Normisjon, religionshistoriker Torill Solli Haugen; som vil tilby foredrag om Den Arabiske Verdenens historie, religion og kultur. Du vil få høre om førislamske religioner i området vi reiser i, og selvsagt verdensreligionens islams røtter og lære.

Fly fra Oslo til Dubai 08.januar, hjem fra Dubai 16.januar! Helpensjon på cruiset, besøk til flere av De Forente Arabiske Emiratene, tilbud om foredrag om arabisk kultur, islam og andre orientalske religioner ved religionshistoriker Torill Solli Haugen, mye sang og musikk, andakter og utflukter i Tusen og En Natts rike! 

Reiseledere: Torill Solli Haugen og Knut Svein Dale.

Se program og priser her!