Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Brenner for Jesus

Foto: Kristian Bjørkhaug

I begynnelsen av september møttes representanter fra 15 ulike misjonsforeninger i Sunnhordland til det årlige foreningstreffet. 

Et afrikansk ordtak sier at «skal du gå raskt, så gå aleine. Skal du gå langt, så gå sammen med noen.» Folkene som sammen utgjør bevegelsen Normisjon ønsker å gå langt, ja, helt til jordens ender. Da skjønner vi at vi trenger hverandre, og da er det veldig godt å kunne samles til større treff der vi kan se og erfare at ingen av oss står alene.

I begynnelsen av september møttes representanter fra 15 ulike misjonsforeninger i Sunnhordland til det årlige foreningstreffet. Samlingene var i år på Leirvik bedehus på Stord og på Gilje bedehus på Bømlo.

Her var det mange «gamle travere» som har lang fartstid i foreningsarbeidet, og som har stått på og lagt ned en uvurderlig innsats for misjonen i en årrekke. Men det var også helt ferske medlemmer til stede, som faktisk var på sitt aller første foreningsmøte.

Selv om den geografiske avstanden ikke er så stor og vi ikke bor så veldig langt fra hverandre, er det langt nok til at vi ikke treffes ofte. Flere hadde ikke truffet hverandre siden fjorårets foreningstreff. Rundt 100 mennesker var samlet til de to dagene i Sunnhordland, og det vi har felles er at vi bærer på den samme brannen om å fortelle de gode nyhetene om Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag.